Meer resultaten voor koningspoedel karakter

koningspoedel karakter
Een doodle of een poedel? HondenForum.
en geen fijnere honden voor mijn moeder, ook had ik een zusje wat gehandicapt was, en ook daar was er geen fijnere hond voor te vinden, ze zijn heel leergierig, en behulpzaam. wat de kleuren betreft, dat klopt wel, de abrikoos is een ander karakter hondje. en dan heb je ook nog de kleine soorten poedels, andere karakters dan de koningspoedel, maar zou als ik jou was eens bij fokkers langs gaan, voor je besluit er een te nemen, en daar wat informatie op doen, en niet een fokker maar meerderen fokkers.
spandoek
Poedel Rassen Honden Hondenrassen.
We hebben Bobtje gekocht bij een kweker. Nu is het zo dat in Frankrijk iedereen zegt d. Troy komt uit roemenie. Troy is een hond met een lief karakter, hij is heel erg op zijn baasjes geri. Opvoeding en gedrag.
whey aanbieding
Poedel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
We hebben op dit moment een toy en een middenslag en een koningspoedel en hij heeft nergens last van. Wij hebben de laatste keer ook gekeken voor een labradooddle maar er zit toch nog veel foute fok tussen waardoor je toch een allergische reactie krijgt.En dat risico wilden wij niet lopen.
wimperextensions
Het HondenForum Bekijk onderwerp Grote poedel/ Koningspoedel.
Ontzettend lief en vreselijk zacht, net zijde jaaja, ik weet het daar heeft al iemand veel op lopen poetsen de afgelopen dagen voor en op de show maar wat een geweldig karakter! Titel: Re: Grote poedel/ Koningspoedel. Geplaatst: 11 Mrt 2010 1009.:
kassa engels
raskenmerken van de koningspoedelParti-poedels.
Joanne on 18 september, 2016 at 2212: said.: Beste, Kan u een fokker aanraden die ons een leuke koningspoedel fokt? We willen graag een huishond, dus de stamboom maakt niet uit. Wel het karakter! Ik hoor het graag, Joanne. ymollen on 18 september, 2016 at 2301: said.:
Grote Poedel, zwart-wit-bruin.
Attent, zeer leergierig, tot op hoge leeftijd speels, vrolijk, vriendelijk en verdraagzaam, ook naar vreemde mensen en honden, zeer aanhankelijk voor zijn baas. De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Poedelclub zijn bezig met de gezondheid van de Grote Poedel zwart-wit-bruin.
Dwerg Poedel karakter en eigenschappen Royal Canin.
Bij de aanschaf van een poedel moet men dus oplettend zijn. Ras afkomst: Frankrijk. Andere rasnaam: Poedel. Uiterlijke kenmerken van de Poedel dwerg. Het karakter van de Poedel dwerg. Hij is actief, sportief, vrolijk, opgewekt en extravert. Een echte levensgenieter.
Dizzybells.
Vele lieve vriendinnen hebben ook aan de basis gestaan en mij met raad en daad bijgestaan, waar ik ze dankbaar voor ben. De Grote of Koningspoedel is een geweldige hond met een fantastisch karakter, zij zijn intelligent, trouw en alles wat je met een poedel doet is plezier voor 2.

Contacteer ons