Zoeken naar harlekijn poedel pups te koop

harlekijn poedel pups te koop
Toy Poedel Pups Te Koop Vinden.nl.
De volgende fokkers hebben momenteel harlekijn toy dwergpoedel pups beschikbaar: dan adviseren wij u geregeld een bezoek te brengen aan onze website, hier vindt u nu en in de toekomst de nieuwtjes en laatste Heel af en toe zijn er harlekijn poedel pups beschikbaar in de. Toy Poedel Pups te koop bij Toy Poedel fokker of Toy Poedel kennel.
pups
Beschikbare Puppies.
Abrikoos reutjes te koop van diverse leeftijden. donker van kleur en allemaal onder de 26 cm. Voor Informatie kunt u bellen.: Een kijkje in onze schatkist. VROLIJKE HONDJES EN. GEK OP MENSEN! ZWART TOY REUTJE MET EEN SUPER MOOIE ZWARTE VACHT EEN HEEL STABIEL KARAKTER. EN EEN HELE MOOI TYPES. IS NU IN DE USA. MET EEN PRACHTIG HOOFDJE. HIJ BLIJF KLEIN EN HEEFT EEN MOOIE KLEUR. APRICOT REUTJE MET EEN WARME KLEUR. EN EEN VROLIJK LIEF KARAKTER. OOK HIJ BLIJFT KLEIN IS NU 20 CM. EN ZAL HOOGSTENS 23 WORDEN. EEN MOOI TYPE. Bij interesse kunt u bellen naar.; 0224-543122 na 12.00 uur s middags. In de loop der jaren is onze ervaring groot en wereldwijd., dus kunnen wij u een goed en oprecht advies geven. omtrent uw aanschaf van een Toy Of Mirror Home Poedel. We hebben regelmatig pups af te geven in Abrikoos, Zwart, Wit en Harlekijn.,
pups
Harlekijn Poedel Te Koop Vinden.nl.
poedel pups te koop. Vind harlekijn poedel op Marktplaats.nl. Mooie Harlekijn dwerg poedel pup Mooie harlekijn poedel pup, reutje geboren 3 januari, Nog 1 grote harlekijn poedelpup te koop, teefje 11 december is een mooi nest puppy's' geboren van onze lieve harlekijn koningspoedel teef.
spandoeken
Rianne Puppy's' Honden Page.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's' blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden. 0 Poedel puppy's' van Rianne. Aantal puppy's' beschikbaar 0. Datum puppy vermelding 26 september om 0205.: Beschrijving: Schitterende harlekijn konings poedel pups, geboren 14 juli, 5 reuen en 4 teven, de pups kunnen begin september naar een nieuw baasje, ze zijn dan ingeent en ontwormd, gechipt geregistreerd, eu paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenartsstamboom, vanVRZ e.v.
visum india
meerkleurige koningspoedelpupsParti-poedels.
Hieronder staan fotos van pups van de afgelopen jaren. Deze zijn niet meer te koop. Er is maar 1 nest gepland voor het voorjaar van 2014. Indien je interesse hebt in een pup kun je een bericht achterlaten of bij de contactpagina onze contactgegevens opzoeken. Een filmpje van vader met zijn kroost.: Onderstaande fotos zijn pups van vorige nesten, deze zijn allemaal al naar een goed huis. 30 thoughts on Meerkleurige koningspoedels zoekt U een pup? corina on 22 november, 2013 at 2221: said.: graag zou ik willen weten wanneer er ongeveer weer poedel pups worden verwacht ik ben al enige tijd op zoek naar een bruine reu ik zou ook graag willen weten wat de prijs klassen bij u is.
whey isolaat
Honden Poedel.
Standaard Poedels in wit en zwart. Pups te koop en/of verwacht. Goderitz von Grossemeida. 6955 JJ Ellecom gemeente Rheden. Grote poedels, in de kleur wit en zwart. Tevens trimsalon waarmee de fokker diverse internationale titels mee heeft behaald. Een kleine kennel die fokt uit liefde voor de rassen. Af en toe pups uit weldoordachte combinaties. Streven ernaar de pups een zo goed mogelijke start in het leven te geven. 3956 XK Leersum gemeente Utrechtse Heuvelrug. Fokker van de zwarte Dwergpoedel. Af en toe een nestje pups. Nathalie's' Pride Poodles. Kennel van zwarte dwergpoedels, grote harlekijn poedels, grote witte standaard poedel en een bruine middenslag poedel.
Harlekijn konings poedel pups Honden.
rode dwergpoedelpups verwacht Exclusive rode dwergpoedelpups van super afstamming.Onze kampioensteef Queeny verwacht 21 februari pups van Kampioen Duenna's' Duke of Sullivan. mooie rasechte stuk speelgoed poedel puppy te koop geregistreerd en goed opgeleide puppy te koop bij een prijs weggeven.
Pups.
Dit is in het belang van de eigenaar en de hond om een zo goed mogelijke opvoeding, en een gezellig en goed leven te krijgen. Ze krijgt mee: EU Paspoort minimaal 4x ontwormd 2x geënt 6 en 9 wk Chip Gezondheidsverklaring van de dierenarts ogen, oren, hart, longen, tanden, vacht, huid, geslachtsapparaat Teken en vlooien behandeling ter preventie bij 9 á 10 weken Afstamming Certificaat stamboom UCI Informatieboekje opvoeding pup Leuk, nuttig Puppie pakket met voer voor de komende dagen verkoopovereenkomst goodiebag dekentje en speeltjes met nestgeur. HarlekijnPoedel.nl Alle rechten voorbehouden! Heel af en toe zijn er harlekijn poedel pups beschikbaar in de volgende kleuren: zwart/wit rood/wit abrikoos/wit bruin/wit tricolour/wit sable/wit.

Contacteer ons