Meer resultaten voor toy poedel kennel

toy poedel kennel
The Bee's' Knees Dwerg en Toy poedels.
Daarnaast is het doel het bereiken van een optimale combinatie van gezondheid, uiterlijk en het bijzondere, lieve karakter van poedels. Wij hebben een kleine kennel, in totaal drie honden. Twee dwerg poedels en een toy poedel. Twee poedels hebben wij uit het buitenland geïmporteerd om de genenpool voor hun toekomstige pups te vergroten.
banners
Puppies.
Uiteraard zijn de ouders getest op erfelijke afwijkingen. Heeft u interesse in een toypoedel pup neemt u dan telefonisch contact met ons op 0031-0314-667269 bellen tussen 17.00-21.30 uur. Wij fokken af en toe een nestje toy poedel pups, uitsluitend met interessante, en unieke combinaties waarbij o.a.
whey poeder kopen
Fokkers / Kennels Archieven Poedelpups.
GEEN ACTUELE NESTJES! Shirleys Pearls: Vanaf jongs af aan is mijn enorme liefde en passie voor de dwerg en toy poedel ontstaan. Inmiddels is onze poedel familie behoorlijk gegroeid. Wij zijn trotse eigenaar van, en wonen in een diervriendelijke en rustige omgeving.
buddha oorbellen
van Klein-Nulland Toy en Dwerg Poedels.
De poedels uit onze kennel zijn erg succesvol op binnen en buitenlandse tentoonstellingen tevens lopen zij ook mee bij agilty, flyball en gehoorzaamheid wedstrijden. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van de poedel maar ook aan het karakter. De poedel moet een vrij en blij karakter hebben onafhankelijk welke kleur hij heeft. Al onze honden wonen samen met ons in het gezin, dus wij hebben geen kennels. Ze beschikken over een grote tuin waar ze de hele dag gebruik van kunnen maken. Ons motto: een vrije hond is een blije hond. Drievogelstraat 31, 6466 GH Kerkrade, Nederland GPS.: 50.8541555, 6.023256700000047 Telefoon.: 31 045 541 16 80 Email. Neem contact op. Neem contact op met deze fokker. Je bericht is succesvol verzonden. Vul e-mailadres, onderwerp en bericht in a.u.b. Fawn Dwerg en Toy Poedel Pups.
Sunpower
Puppyplaats.nl Poedel pups aangeboden.
Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reu. Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reutjes Blijven super klein Liggen in de huiskamer opgroeiend.
comforties
Prijs toy poedel Kassa.
Prijs toy poedel. Wij hebben bij een fokker een Toy Poedel gekocht, dachten wij. Omdat er bij ons twijfels waren of dit wel een echte toy poedel was, hebben wij het e.e.a. nagevraagd bij de dierenarts. Nu blijkt dat wij geen toy poedel hebben gekocht, maar waarschijnlijk een dwergpoedel.
Vind toy poedel op Marktplaats.nl.
nintendogs cats: toy poedel nieuwe vrienden 3ds betekent de terugkeer van de schattige hondjes uit nintendogs op de nintendo ds, aangevuld met schattige katjes. Via stemcommando's' kan je spelen met je eigen virtuele huisdier. Nintendogs cats: toy poedel nieuwe vrienden 3ds; nieuwe.
Dwerg en Toypoedel.
Meer info kunt u altijd vinden in de bibliotheek of bij een rasvereniging, wat trouwens ook voor alle andere rassen geldt. De Poedel is er in vier verschillende grootten Grote, Middenslag, Dwerg en Toy en in vijf verschillende kleurvarieteiten. De Poedel kan op verschillende manieren worden geknipt.

Contacteer ons