Resultaten voor rasvereniging poedel

rasvereniging poedel
Je zoektocht naar een Poedel pup begint hier!
Fawn Dwerg en Toy Poedel Pups. op van Klein-Nulland. 4 teefjes en 1 reutje geboren 10-9-2017 Tevens verwachten wij rond 5-10-2017 een nestje zwarte dwerg poedels en rond 8-10-2017 een nestje zwart / bruin toy poedels. Grote Poedel Pups Zwart en Wit.
banners
welkom op onze site.:
04 maart 2017, onze Jimmy aka Naughty Eye of Zeppo's' Weim behaalde vandaag op de Martini Dogshow te Groningen in de openklasse: 1ste Excellent, RES CAC/CACIB onder keurmeester dhr. Jimmy werd hiermee definitief NEDERLANDS KAMPIOEN! Wij zijn lid van div. ras verenigingen waaronder: de VVPV Vereniging van Poedel Vrienden i.O.
whey isolaat kopen
Nederlandse Poedelclub.
Generaties gezondheid online. Opleidingen en trainingen. Zoek een vereniging. Houden van honden. Grote Poedel, grijs-abrikoos-rood. Grote Poedel, zwart-wit-bruin. Middenslag Poedel, grijs-abrikoos-rood. Middenslag Poedel, zwart-wit-bruin. Raad van Beheer. 1075 AV Amsterdam. 1070 AX Amsterdam. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Raadar.
pos kassa
Coming Soon Nederlandse Poedelclub.
We organiseren weer een Poedelwandeling. Eenvoudig en snel online inschrijven voor deze Poedelwandeling in het Nationaal Park De Meinweg op zondag 16 juli. Zorg dat je erbij bent en klik voor meer informatie en het inschrijfformulier snel op onderstaande knop!
kapper
Prijs toy poedel Kassa.
kunnen laten zien dat de ouderhonden zijn nagekeken op erfelijke ziekten zie fokregelement rasvereniging. U wilt er niet mee naar een show en er dus niet mee fokken. Ik hoor niets over vervelende erfelijke afwijkingen bij uw hondje. Dus vind ik het jammer dat u zich bekocht voelt. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door verwijderd 24 jun. 2012 om 2149.: 0 Antwoorden / 0 Vragen. @tdehond, ik voel mij bekocht omdat ik zoals ik nu al zo vaak heb gezegd bewust op zoek ging naar een toy poedel.
Rasverenigingen.
Grand Anglo-Français Tricolore. Grand Basset Griffon Vendéen. Grand Bleu de Gascogne. Grand Gascon Saintongeois. Grand Griffon Vendéen. Griffon Bleu de Gascogne. Griffon Fauve de Bretagne. Grote Keeshond, bruin-zwart. Grote Keeshond, wit. Grote Keeshond, wolfsgrijs. Grote Poedel, grijs-abrikoos-rood. Grote Poedel, zwart-wit-bruin.
Nederlandse Poedelclub Startpagina Facebook.
Uit liefhebberij, maar heel serieus, is dit het eerste nestje van onze geweldige poedel Myla. Ze is een lieve familiehond en echt een deel van het gezin. Vandaag dus de laatste dag dat jij je kunt inschrijven voor de poedelwandeling van aanstaande zondag!
Puppies.
Uiteraard zijn de ouders getest op erfelijke afwijkingen. Heeft u interesse in een toypoedel pup neemt u dan telefonisch contact met ons op 0031-0314-667269 bellen tussen 17.00-21.30 uur. Wij fokken af en toe een nestje toy poedel pups, uitsluitend met interessante, en unieke combinaties waarbij o.a.

Contacteer ons