Resultaten voor toy poedel puppy te koop

toy poedel puppy te koop
Je zoektocht naar een Poedel pup begint hier!
Misschien heeft de fokker gekozen om het nest niet te laten vermelden omdat de pups al een nieuwe eigenaar hebben. Let echter goed op voor fokkers die lid zijn van de NPC en hun nest niet hebben gemeld. Hier zal vast een reden ten grondslag aan liggen. Voor wat betreft de gezondheid van de ouders en van de pups daar moet je dan vragen bij stellen. Deze website is de enige echt betrouwbare startplek voor jouw zoektocht naar een gezonde poedelpup van een goede fokker. De Nederlandse Poedelclub NPC is één van de oudste rasverenigingen in het land. Deze club is opgericht in 1928 en streeft sindsdien voor het behoud en het versterken van een gezond poedelras. Witte en abrikoos kleurige groot poedel pups. op Jolanda Davidse. Wij verwachten rond 19 oktober 2017 een nestje. Witte en Zwarte Groot Poedel Pups. op Petit Caniche de la Houssaye. 3 witte reuen, 3 zwarte en 2 witte teven geboren 22-7-2017. Fawn Dwerg en Toy Poedel Pups.
spandoeken
Dwergpoedel puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Beschikbare Poedel pups.: Alle Poedels die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films.
turkije
Chihuahuas Poedel Marktplaats.nl.
Ik verwacht een eerste nestje van mij zilver poedelteefje en het abrikoosje is de papa dus nog even afwachten. Toy Poedel Zilver. Te koop zeer kleine toy poedel. Deze is nu ca. 6 Maanden oud. Een rasechte toy poedel die niet groter word dan 25 cm.
whey protein kopen
Vind toy poedel op Marktplaats.nl.
Bellatio warenhuis heeft een ruim aanbod pluche knuffels knuffel honden, zoals: keel toys pluche poedel knuffel wit/roze 30 cm. Keel toys pluche poedel knuffel wit/roze 30 cm keel toys pluche poedel knuffel. Nieuw Ophalen of Verzenden. Toy poedel/doodle pupjes te koop.
puppy te koop
Puppies.
Wij fokken af en toe een nestje toy poedel pups, uitsluitend met interessante, en unieke combinaties waarbij o.a. landgrenzen geen belemmering voor ons zijn. Gezondheid, karakter kwaliteit staan bij ons voorop! Vermeerderen kan iedereen, serieus fokken doe je echter met een duidelijke visie en doel! Al onze honden zijn/worden getest op erfelijke afwijkingen patella luxatie, ECVO oogtest pra/cataract, DNA PRCD en zijn in het bezit van een DNA profiel. Test resultaten liggen ter inzage. Inschrijven voor een pup.: U kunt zich bij ons, zonder verdere verplichting, laten inschrijven voor een pup. Dit is wel een voorlopige reservering, want wij willen eerst kennismaken met eventuele aanstaande baasjes. Als u besluit een pup in uw gezin op te nemen vragen wij een aanbetaling van 100.
Puppyplaats.nl Poedel pups aangeboden.
Terug naar alle puppyadvertenties. Nieuwste puppy advertenties.: Harlekijn koningspoedel pups! ONZE KNAPSTE HARLEKIJN KONINGSPOEDEL ZECCA IS BEVALLEN ZIJ IS ZACHTAARDIG, AANHANKELIJK, ZEER INTELLIGENT, VOLGZAAM, EN EEN ZEER GESCHIKTE VRIENDIN VOOR JONG EN OUD. OOK IS ZIJ GESCHIKT ALS THERAPIE-HOND, HET NESTJE BESTAAT UIT 10 PUPJES 6 MEISJES EN 4 JO. ONZE KNAPSTE HARLEKIJN KONINGSPOEDEL ZECCA IS BEVALLEN ZIJ IS ZACHTAARDIG, AANHANKELIJK, Z. ONZE KNAPSTE HARLEKIJN KONINGSPOEDEL ZECCA IS BEVALLEN ZIJ IS ZACHTAARDIG, AANHANKELIJK, ZEER INTELLIGENT, VOLGZAAM, EN EEN ZEER GESCHIKTE VRIENDIN VO. Hele mooie toy poedel x pekingnees pups reutjes. Hele mooie toy poedel x pekingnees pups.
Poedel Honden 2dehands.be.
Ook hun favoriete voeding krijgen ze gratis mee als ook een tof puppypakket. Wil u deze rakkers graag eens komen bekijken twijfel dan niet om ons te contacteren op het nr 0476693476. reutjes 375 teefjes 475. gisteren 1402: Hamme. Zilvere Dwerg Peodel pups. Beste, Wij hebben nog enkele zilveren dwerg pedel reutjes momenteel nog grotendeels zwart maar is bezig aan het veranderen van kleur pups, ze worden zo goed als mogelijk gesocialiseerd. Ze spelen hier zowel met kinderen als met andere dieren oa katten en honden Ze zijn tevens VOLLEDIG gevaccineerd tegen CDV hondenziekte, HCC leverziekte, Parvo, Rabiës hondsdolheid. Zijn in het bezit van een Europees paspoort, meerdere malen ontwormd en een Chip die op U naam word geregistreerd na. gisteren 1018: Merksplas. Poedel toy en dwerg apart mooi. speelse pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden prijs vanaf: 650recente, foto's' van pups hier aanwezig voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie Europees paspoortschriftelijke, garantie puppy startbox NU ZATERDAG EN ZONDAG VRIJBLIJVEND WELKOM van 13 u.tot 17 uur alle weekdagen vanaf 10 u tot 20 uur na tel melding dag/richtuur aankomst ons adresBolksedijk: 452310, RijkevorselBelgie, TEL vanuit Belgie 0499/223925 of 0497/308043 Ned0032499/223925: of.
Beschikbare Puppies.
Abrikoos reutjes te koop van diverse leeftijden. donker van kleur en allemaal onder de 26 cm. Voor Informatie kunt u bellen.: Een kijkje in onze schatkist. VROLIJKE HONDJES EN. GEK OP MENSEN! ZWART TOY REUTJE MET EEN SUPER MOOIE ZWARTE VACHT EEN HEEL STABIEL KARAKTER. EN EEN HELE MOOI TYPES. IS NU IN DE USA. MET EEN PRACHTIG HOOFDJE. HIJ BLIJF KLEIN EN HEEFT EEN MOOIE KLEUR. APRICOT REUTJE MET EEN WARME KLEUR. EN EEN VROLIJK LIEF KARAKTER. OOK HIJ BLIJFT KLEIN IS NU 20 CM. EN ZAL HOOGSTENS 23 WORDEN. EEN MOOI TYPE. Bij interesse kunt u bellen naar.; 0224-543122 na 12.00 uur s middags. In de loop der jaren is onze ervaring groot en wereldwijd., dus kunnen wij u een goed en oprecht advies geven. omtrent uw aanschaf van een Toy Of Mirror Home Poedel.

Contacteer ons