Op zoek naar franse poedel?

franse poedel
Poedel, middenslag Rashondenwijzer.
Stop mismaken Franse Bulldogs. Rechtszaken tegen fokkers. Wat kan jij doen? Ontbrekend ras opgeven. In de media. Bekijk andere hondenrassen. Erfelijke aandoeningen bij de Poedel, middenslag. De Poedel kent drie varianten, de Dwergpoedel, middenslag Poedel en de grote Poedel. De Poedel middenslag lijdt regelmatig aan heupdysplasie en in iets mindere mate aan elleboogdysplasie.
waist
Poedel middenslag informatie over de Poedel middenslag Royal Canin.
Rasbeschrijving Poedel middenslag. De Franse benaming Caniche vindt zijn oorsprong bij de hond die werd gebruikt voor de jacht op watervogels en die de bijnaam chien à cane of canichon eendenhond kreeg. Vanwege zijn vacht werd hij ook wel schaapshond genoemd.
no cure no pay
Poedel Rassen Honden Hondenrassen.
Ten tijde van het Franse keizerrijk was de poedel een hofhond, die alleen door de adel mocht worden gehouden, maar niet door het gewone volk. Na die tijd is de poedel voor verschillende taken ingezet, o.a. voor de waterjacht en als politiehond.
babykaartjes
Hondentrimster breekt internationaal door met poedel YouTube.
Please try again later. Published on Feb 19, 2015. Hondentrimster Lienke Luthart uit Tinte is doorgebroken in Italië. Samen met haar poedel Lulu versloeg ze op een internationale show 150 concurrenten. Lees meer: Hondentrimster breekt internationaal door met poedel. Standard YouTube License.
raskenmerken van de koningspoedel.
Een Franse poedel of kortweg poedel is een hondenras dat afstamt van de Barbet. Doordat de Fransen veel werk aan de rasveredeling van de poedel hebben verricht wordt het ras tegenwoordig als Frans beschouwd. Of de poedel ook echt oorspronkelijk een Frans ras is is omstreden.

De Fransen verdienden goed geld aan deze hoog intelligente soort, zijn trainbaarheid en artiestengeest en maakten de poedel tot een circusact. Zijn grote populariteit in Frankrijk leidde tot de naam Franse poedel. In Frankrijk zelf wordt de hond echter de Caniche eendenhond genoemd.
Poedel Franse poedel Hondencentrum.
Heeft beweging nodig.: Training Poedel Franse poedel. Dit ras leert relatief snel en is zeer gevoelig voor de intonatie van uw stem. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Poedel Franse poedel? Kijk dan op onze Poedel Franse poedel opvoeden pagina.
Franse poedel Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.

Contacteer ons