Zoeken naar harlekijn koningspoedel karakter

harlekijn koningspoedel karakter
Harlekijn poedel Elevage des truffes d'argent.'
Na een klein ongelukje bij de geboorte, besloten we niet met haar te fokken aangezien zij een iets onstabiel karakter vertoonde. Na haar ongelukkige heengaan, wilden wij geen zwart meer en toevallig, surfend op internet, vonden wij de Harlekijn poedel.
turkije
Harlekijnpoedel eigenarenParti-poedels.
We kozen voor de poedel omdat dit intelligente honden zijn en we wilden graag met haar meedoen met de gedrags en gehoorzaamheidscursus. Ook een groot voordeel vonden wij het nietverharende karakter van de poedel samen met de vriendelijkheid. We wilden geen kleine hond waardoor het een middenslag of grote poedel moest worden. Ons eerste teefje was toevallig een Koningspoedel en zo is het gebleven. Spip had een Harlekijnpoedel vader en een zwarte moeder. Doordat we dit wisten zijn we een paar jaar later op zoek gegaan naar een Harlekijn dekreu en hebben deze 2 een nestje laten krijgen.
whey bestellen
raskenmerken van de koningspoedelParti-poedels.
We willen graag een huishond, dus de stamboom maakt niet uit. Wel het karakter! Ik hoor het graag, Joanne. ymollen on 18 september, 2016 at 2301: said.: Hallo Joanne, Wij verwachten half oktober zelf een nestje koningspoedels van onze teef Puzzle. zij is gedekt door een zwarte harlekijn koningspoedel.
kookgerei
Koningspoedel / grote poedel HondenForum.
Een koningspoedel, een middenslag en een dwerg. De koningspoedel is een superhond. Lief gehoorzaam, met de jaren wordt hij steedsverstandiger." Naar mensen heel vriendelijk en zoekt echt contact. Met hem bezoek ik dan ook, bemiddeld door stichting Zorgdier, gehandicapten. Harlekijn lijkt mij ook heel erg mooi." Oh, nu ben ik wel benieuwd hoor naar die 3 van jou: heb je foto's? 18 maart 2015 om 2003: wijzigen. De Grote Poedels zijn prachtig en hebben een mooi karakter.
schuifdeur
Poedel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Een leuke compilatie filmpjes. geplaatst op 13 november 2015 2257.: Ook wij zijn ontzettend blij met onze harlekijn zwart wit koningspoedel. Een van onze zonen is erg allergisch voor o.a. katten en honden. Daarom zijn we eerst gaan neuzen" bij een poedelfokker.
kassa
Poedel Rassen Honden Hondenrassen.
Voor de Toypoedel is er 1 gezamenlijke groep waarin zwart, wit bruin, apricot, rood en grijs tesamen zijn. Daarnaast komt de poedel in de volgende, maar niet erkende, kleuren voor: blauw, cream, harlekijn, blacktan en mauve. Toy Poedel 23 tot 28 centimeter.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Grote poedel/ Koningspoedel.
Zijn honden zijn ook echt geweldig, vrolijk, speels, sociaal, lief en mooi om te zien. Ik zou er ooit ook best een willen, maar dan wel het liefst een Harlekijn, net zoals hij heeft. Titel: Re: Grote poedel/ Koningspoedel. Geplaatst: 10 Mrt 2010 1129.: Geregistreerd: 04 Sep 2006 1337.: Woonplaats: Zwijndrecht NL. Zo'n' witte vind ik echt meesterlijk mooi. Ik zou me echt heel adelijk voelen met zo'n' statige hond naast me. Mijn vriend en ik zijn al heel lang aan het rondkijken, info zoeken etc. om er achter te komen welke hond nou echt goed past bij ons en onze situatie. En steeds dachten we dat we eruit waren, en wisten wat we wilden. Maar toen kwam de interesse voor de poedel steeds meer naar voren. En we zijn om eerlijk te zijn allebei als een blok gevallen voor deze prachtige verschijningen. Ik denk dat ik eens een keer naar een show ga om wat meer te zien en te leren van/over dit ras. Een herplaatser die op ons pad komt is ook nooit uitgesloten hoor, maar dit is toch wel een bijzonder mooi ras met volgens mij de perfecte karakter eigenschappen waar wij van houden.
Dizzybells.
Vele lieve vriendinnen hebben ook aan de basis gestaan en mij met raad en daad bijgestaan, waar ik ze dankbaar voor ben. De Grote of Koningspoedel is een geweldige hond met een fantastisch karakter, zij zijn intelligent, trouw en alles wat je met een poedel doet is plezier voor 2.

Contacteer ons