Op zoek naar poedel kruising?

poedel kruising
Puppyplaats.nl Poedel pups aangeboden.
Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reu. Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reutjes Blijven super klein Liggen in de huiskamer opgroeiend.
roll up banner
Aussiedoodle Europe.
Een Aussiedoodle is een kruising tussen een Australian Shepherd en een Poedel. Het resultaat van deze combinatie van het beste van de twee rassen: de anti-allergische vacht van de Poedel, de onuitputtelijke werklust van de Australian Shepherd en de hoge intelligentie van beide ouderdieren maken deze hond zeer geschikt voor mensen die een trouwe, fijne metgezel willen die overal mee naar toe kan.
india visum
Australian Labradoodle Ras.
De grappige naam Labradoodle doet de honden die rechtstreeks afstammen van de bloedlijnen van Tegan Park en Rutland Manor feitelijk geen eer aan. Het ras begon oorspronkelijk als een Poedel Labrador kruising, maar door inmenging met tenminste 6 andere rassen door Tegan Park, is de Australian multigen Labradoodle veel meer dan alleen maar een Poedel Labrador kruising.
whey
Maltezer X Poedel Maltipoo Verzameling van informatie over het Boomer Hondje met als uitgangspunt Boomer Hondje Willem.
Maltipoo Boomer maltezerXPoedel. De kruising Maltezer X Poedel wordt ook wel liefkozend een Maltipoo genoemd. De Poedel die in deze kruising zit is vaak de Toy Poedel. Dit is het kleinste model van de in totaal 4 erkende variƫteiten die dit ras kent.
google advertentie
Puppy's.'
Harlekijn poedel x Boomer kruising pups. Te koop zeer mooie Harlekijn poedel x Boomer kruising pups. Zijn er vragen we horen het graag. Voor meer informatie bekijk dan onze website of bel 06 15 176 453. Mvg Fam van Zoggel.
Maltipoo Maltezer x Poedel www.hondjes.nl.
De Maltipoo is een kruising van kleine gezelschapshonden waar ondermeer Maltezer en Poedel is ingekruist, dit type is te herkennen aan de krullende beharing. De Maltipoo is een vriendelijke, lieve, trouwe en aanhankelijke hond, zijn actief, wendbaar en alert. Het is een lief en vriendelijk huisdier, de Maltipoo is over het algemeen geen goede waakhond.

Contacteer ons