Resultaten voor toy poedel prijs

toy poedel prijs
Puppyplaats.nl Poedel Toy pups aangeboden.
Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reu. Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reutjes Blijven super klein Liggen in de huiskamer opgroeiend.
roll up banner
Toypoedel-dwergpoedel-poedel te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Honden en Puppy's.' Prijs: Nader overeen te komen. 64.724 keer bekeken Status: Actief. dwerg toytiny, toy en teacup poedel pupjes, verschillende kleuren.ze worden in huis opgevoed, de beide ouders zijn aanwezig de pupjes zijn volledig in orde als ze naar hun nieuwe thuis gaan.dwergpoedeltoy, poedel, tiny toy en teacup poedel pupjes, m'n' poedeltjes zitten allemaal in huis.het, zijn onze gezelschaps honden.zie websitewww.poedelparadijs.be: tel09/375/11/28: of 0478/370/175.
e visum india
Prijs toy poedel Kassa.
Prijs toy poedel. Wij hebben bij een fokker een Toy Poedel gekocht, dachten wij. Omdat er bij ons twijfels waren of dit wel een echte toy poedel was, hebben wij het e.e.a. nagevraagd bij de dierenarts. Nu blijkt dat wij geen toy poedel hebben gekocht, maar waarschijnlijk een dwergpoedel.
wat is whey isolaat
Vind toy poedel op Marktplaats.nl.
Ik heb ben lief, vrolijk en gehoorzaam en ondernemend. Ter dekking: prachtige choco harlekijn toy poedel. Wij bieden ter dekking aan ons unieke choco harlekijn reutje. Onze louis meet 28 cm, is in het bezit van een duits dhs vrz stamboom, dna optigen ogentest pra vrij en patella vrij verklaart, helemaal gezond en goedgekeurd als dekreu. Hij heeft een zeer lief karakter. Dekking met stamboom: prijs op aanvraag.
google
van Klein-Nulland Toy en Dwerg Poedels.
Vul e-mailadres, onderwerp en bericht in a.u.b. Fawn Dwerg en Toy Poedel Pups. 4 teefjes en 1 reutje geboren 10-9-2017 Tevens verwachten wij rond 5-10-2017 een nestje zwarte dwerg poedels en rond 8-10-2017 een nestje zwart / bruin toy poedels.
Puppyplaats.nl Poedel pups aangeboden.
Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reu. Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reutjes Blijven super klein Liggen in de huiskamer opgroeiend.
Prijs Poedel pup Prijzen Dwergpoedel puppies Toypoedel pups te koop Poedel fokker Woefkesranch.
De prijs van een Poedel pupje. De prijs van een Poedel pup is afhankelijk van.: Bekijk onze beschikbare poedels voor de actuele prijs. Bel ons even voor de actuele prijs: 32 015 75 59 42. Soms vind je op verkoopsites kapaza, 2dehands, marktplaats, etc.
Puppies.
Wij fokken af en toe een nestje toy poedel pups, uitsluitend met interessante, en unieke combinaties waarbij o.a. landgrenzen geen belemmering voor ons zijn. Gezondheid, karakter kwaliteit staan bij ons voorop! Vermeerderen kan iedereen, serieus fokken doe je echter met een duidelijke visie en doel! Al onze honden zijn/worden getest op erfelijke afwijkingen patella luxatie, ECVO oogtest pra/cataract, DNA PRCD en zijn in het bezit van een DNA profiel. Test resultaten liggen ter inzage. Inschrijven voor een pup.: U kunt zich bij ons, zonder verdere verplichting, laten inschrijven voor een pup. Dit is wel een voorlopige reservering, want wij willen eerst kennismaken met eventuele aanstaande baasjes. Als u besluit een pup in uw gezin op te nemen vragen wij een aanbetaling van 100. Dit bedrag wordt later verrekend met de koopsom. De nieuwe eigenaar kan nadien altijd bij ons terecht voor vragen en raad over de opvoeding. Ook stellen wij het op prijs om de ontwikkeling van de door ons gefokte pups te blijven volgen.

Contacteer ons