Resultaten voor dwergpoedel zwart

dwergpoedel zwart
Dwerg Poedel pups zwart The Bee's' Knees 1 Poedelpups.
banners
Puppyplaats.nl Poedel pups aangeboden.
O 4 september bij ons geboren deze mooie vent. Moeder met stamboom is een tricolor dwergpoedel met heel mooie eigenschappen. Vander van stamboom ouders, zn moeder woont hier ook, hij is diep zwart, en heeft ook geweldige eigenschappen. Kan hier veel schrijven m.
whey isolaat kopen
Dwergpoedel, zwart-wit-bruin.
Attent, zeer leergierig, tot op hoge leeftijd speels, vrolijk, vriendelijk en verdraagzaam, ook naar vreemde mensen en honden, zeer aanhankelijk voor zijn baas. De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Poedelclub zijn bezig met de gezondheid van de Dwergpoedel zwart-wit-bruin.
Bureau
Poedel Honden 2dehands.be.
Dan stellen wij u graag onze puppy's' voor. Wij hebben momenteel nog teefjes en reutjes beschikbaar die onmiddellijk het nestje mogen verlaten. Ze zijn allemaal zwart. gisteren 1414: Lochristi. wollige Dwergpoedel pupjes beschikbaar. Hallowij, hebben leuke dwergpoedeltjes pupjes te koop.
kapper
Dwergpoedel, zwart wit bruin fokkers Honden Page.
Meer weten over de Dwergpoedel, zwart wit bruin? Heb je nog vragen over fokkers van de Dwergpoedel, zwart wit bruin? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Dwergpoedel, zwart wit bruin? Kijk dan bij de Dwergpoedel, zwart wit bruin rasbeschrijving.
Je zoektocht naar een Poedel pup begint hier!
4 teefjes en 1 reutje geboren 10-9-2017 Tevens verwachten wij rond 5-10-2017 een nestje zwarte dwerg poedels en rond 8-10-2017 een nestje zwart / bruin toy poedels. Grote Poedel Pups Zwart en Wit. op Mystic Diamond. 2 reuen en 3 teven geboren 21-6-2017. Zwarte Dwergpoedel Pups.
van Klein-Nulland Toy en Dwerg Poedels.
Vul e-mailadres, onderwerp en bericht in a.u.b. Fawn Dwerg en Toy Poedel Pups. 4 teefjes en 1 reutje geboren 10-9-2017 Tevens verwachten wij rond 5-10-2017 een nestje zwarte dwerg poedels en rond 8-10-2017 een nestje zwart / bruin toy poedels.
Puppies.
Puppies worden bij ons dan ook in huis geboren en verzorgd tot dat ze mee gaan met hun nieuwe families. Bij Poedels gebeurt het een enkele keer dat Dwergpoedels een Toypoedel werpen, andersom kan dit dus ook gebeuren! Wij fokken toy poedels in het zwart en donkerbruin!

Contacteer ons