Op zoek naar poedel kleuren?

poedel kleuren
Grote Poedel, grijs-abrikoos-rood.
Ze hebben overvloedig, fijn haar, wollig, goed kroezend, veerkrachtig, dik en dicht, van gelijkmatige lengte en gelijkmatige krullen. Kleuren grijs, abrikoos en rood fawn. De schofthoogte van de Grote Poedel ligt tussen de 45 en 60 cm. Het gewicht varieert van 20 tot 30 kilo.
spandoeken
Poedel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Dit ras is gevoelig oor allergieën, huidaandoeningen, diabetes, epilepsie en hart-en vaatziekten. De Poedel heeft een dichte, harde vacht die ofwel gekruld is of ruig. De kleur van de vacht komt in vaste kleuren als zilver, crème, grijs, blauw, zwart, wit, abrikoos, rood, caf-au-lait, en bruin.
india visum
Kleuren.
Onze honden Fokken. Info Harlekijn Poedel Rasstandaard Toegestane showtoiletten Vacht verzorging poedel Modellen Harlekijn Poedels in de kunst Geschiedenis Parti Poedels Kleuren. Tips opvoeding: Vachtverzorging Ogen en oren Zindelijk maken Verzorging nagels en voetjes Borstelen bad/fohnen Tanden Showen. Tips aanschaf v.e. Info Harlekijn Poedel.
whey hydrolisaat
Het fokken op kleur.
Deze kleuren zijn het resultaat van vermenging, ofschoon de bonte poedel ooit eens een eigen lijn heeft gehad. Ook als men op kleur probeert te fokken is het van essentieel belang, dat het karakter en de bouw op de eerste plaats blijven komen, want men kan zich maar al te gemakkelijk op 1 punt blindstaren, wat de poedel als geheel niet ten goede komt.
douchewand
Het HondenForum Bekijk onderwerp Poedels.
Wat er in zijn algemeenheid over de verschillende kleuren wordt gezegt zou ik met een korrel zout nemen. Een bruine pup uit een zwarte teef kan net zo goed het karakter van haar zwarte moeder krijgen enz. Titel: Re: Poedels. Geplaatst: 01 Feb 2014 2020.: Geregistreerd: 26 Jan 2014 2040.: lets have fun schreef.: Ik heb een grote poedel, Rufus.
kassa software
Toypoedel.
Ze hebben overvloedig, fijn haar, wollig, goed kroezend, veerkrachtig, dik en dicht, van gelijkmatige lengte en gelijkmatige krullen. Kleuren grijs, abrikoos en rood fawn. De schofthoogte van de Toy Poedel is tussen de 25 28 cm, waarbij er een afwijking naarbeneden tot 23 cm is.
Poedel Rassen Honden Hondenrassen.
Voor de Toypoedel is er 1 gezamenlijke groep waarin zwart, wit bruin, apricot, rood en grijs tesamen zijn. Daarnaast komt de poedel in de volgende, maar niet erkende, kleuren voor: blauw, cream, harlekijn, blacktan en mauve. Toy Poedel 23 tot 28 centimeter.
Koningspoedel in meerdere kleuren Parti-poedelParti-poedels.
Een Parti-poedel is een poedel die meerdere kleuren heeft. Een mooi voorbeeld hiervan is de harlekijn poedel. Dit is een gevlekte poedel en komt voor in de kleuren wit met: zwart, bruin, grijs/zilver, rood en Brindle. Meest voorkomend zijn de wit met zwarte harlekijnen.

Contacteer ons