Resultaten voor koningspoedel pup

koningspoedel pup
Poedel Honden 2dehands.be.
Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie poedel dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze poedel pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke poedel pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
visum aanvragen
Puppyplaats.nl Poedel pups aangeboden.
Ik ben een Lieve kleine zwarte koningspoedel pup zoek ik ben op zoek naar een baasje die graag. Ik ben een Lieve kleine zwarte koningspoedel pup zoek ik ben op zoek naar een baasje die graag met mij speelt en mij graag knuffelt.
proteïne
Koningspoedel pups.
Pups te koop. Schitterende Koningspoedel pups beschikbaar! De ouders zijn onze Utah en onze Henky. Beide ouders hebben een stamboom, ze zijn lief, vriendelijk en super intelligent. Natuurlijk zijn beiden op alles getest. De pupjes zijn op 5 maart 2016 geboren.
verjaardagstaarten
Koningspoedel pups, koningspoedel pups te koop.
Ze zijn altijd goedgezind en hebben een goed temperament. Koningspoedels hebben een kroezelige vacht, en ze bestaan in wit, zwart, abrikoos, chocoladekleur of grijs, momenteel hebben we zelfs bicolor of ook wel harlekijn koningspoedel pups beschikbaar in zwart/wit en choco/wit.
douchewand
Poedel Professioneel Belgische Woefkesranch.
Zij doen het best met oudere, attente kinderen en zijn over het algemeen goed met andere huisdieren en honden. Tenzij goed opgeleid, neigt dit ras tot blaffen. Hoogte en gewicht van de Poedel. Grote of Koningspoedel: 45 60 cm, ongeveer 22 kg.
kassa kopen
Je zoektocht naar een Poedel pup begint hier!
Leg dit aan de fokker uit, hij zou je daar in moeten kunnen begeleiden. Dan is er nog het contact tussen aspirant eigenaar en fokker van de pup. Als er om welke reden dan ook geen klik is tussen beide, raden wij af om over te gaan tot koop.
meerkleurige koningspoedelpupsParti-poedels.
Meerkleurige koningspoedels zoekt U een pup? Nieuwe koningspoedel pup, dos en donts. Op vakantie met de hond. parti-poedels, maak nu kennis met onze 5 honden. Standard poodles Parti poodle puppies. Tibetaanse Terriër kruising met Koningspoedel, pups van April! Wat zijn de raskenmerken van de koningspoedel?

Contacteer ons