Op zoek naar kruising met poedel?

kruising met poedel
Puppyplaats.nl Poedel pups aangeboden.
Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reutjes Blijven super klein Liggen in de huiskamer opgroeiend met kinderen Ontwormd doktersverklaring inge├źnt Zijn nu 3 weekjes Je mag altijd komen kijken. Kruising toy poedel shih tzu In de kleuren abricoze wit chocolade bruin grijs Teefjes en reu.
banners
Maltezer X Poedel Maltipoo Verzameling van informatie over het Boomer Hondje met als uitgangspunt Boomer Hondje Willem.
Maltezers zijn ook intelligent, vrolijk en zeer aanhankelijk. Een kruising van de Leergierige en vrolijke Poedel met de aanhankelijke en knuffelige Maltezer levert een enthousiast hondje op dat graag voor je wilt werken en ook de behoefte heeft om geestelijk uitgedaagd te worden.
vanille proteine poeder
Australian Labradoodle Ras.
De grappige naam Labradoodle doet de honden die rechtstreeks afstammen van de bloedlijnen van Tegan Park en Rutland Manor feitelijk geen eer aan. Het ras begon oorspronkelijk als een Poedel Labrador kruising, maar door inmenging met tenminste 6 andere rassen door Tegan Park, is de Australian multigen Labradoodle veel meer dan alleen maar een Poedel Labrador kruising.
google adds
Designer honden: aparte kruisingen De Uitgelaten Hond Online Honden Tijdschrift.
De Labradoodle, is een kruising tussen een Labrador Retriever en een Poedel. De Australische Labradoodle is onder andere speciaal gefokt voor mensen met een allergie voor honden, voornamelijk omdat deze niet verhaart. Ook zou dit ras zeer geschikt zijn als geschikt zou zijn als blindengeleidehond.
kapper
Poedel Mixes, omdat er zo veel Poedel kruisingen, lijst van populaire Poedel Mixes, als u een Poedel kruising kiezen?
Schnoodle Steek een Schnauzer met een poedel en een Schnoodle. Beide ouderrassen zijn verkrijgbaar in drie maten, dus je kunt een kleine, middelgrote of grote Schnoodle kiezen. Maltipoo Deze kleine schattige honden zijn een kruising tussen Toy Poedel en Maltees.
Maltipoo Maltezer x Poedel www.hondjes.nl.
De Maltipoo is een kruising van kleine gezelschapshonden waar ondermeer Maltezer en Poedel is ingekruist, dit type is te herkennen aan de krullende beharing. De Maltipoo is een vriendelijke, lieve, trouwe en aanhankelijke hond, zijn actief, wendbaar en alert. Het is een lief en vriendelijk huisdier, de Maltipoo is over het algemeen geen goede waakhond. Soms hebben ze de neiging om koppig te zijn. Ze zijn intelligent en willen de baasjes graag plezieren. Voed de Maltipoo op door gewenst gedrag te belonen en door het ontmoedigen van ongewenst gedrag. Hierbij is geduld en consequentheid belangrijk. De Maltipoo is een gezelschapshond en past ook in een gezin met wat oudere kinderen.

Contacteer ons